Marcel’s Alle Honderd Top bijna klaar

Het valt niet mee om een eigen hitlijst van honderd platen samen te stellen, maar het lijkt nu eindelijk toch te gaan lukken. Marcel’s Alle Honderd Top is op negen platen na bijna een feit. Ruim op tijd om zo rond de Top 2000 in december van dit jaar ‘de wereld in te sturen’.

Al 91 plekken in de lijst zijn opgevuld, die negen laatste nummers zijn de spreekwoordelijke laatste loodjes. En inderdaad… die wegen zwaar. Als alle honderd platen op de lijst staan dan wordt het nog een beetje heen en weer schuiven zodat alles ook in goede volgorde staat en daarna begint het grootste karwei: Ik wil bij iedere notering ook achtergrond informatie geven. Dat ga ik dus niet halen voor december dit jaar, maar dat is wel een leuk klusje voor de saaie winteravonden.

Neem alvast een kijkje bij Marcel’s Alle Honderd Top.

Schuiven naar boven