Chester Burton ‘Chet’ Atkins (20 juni 1924 – 30 juni 2001) stond bekend als Mr. Guitar en als The Country Gentleman. Hij was een musicus die samen met Owen Bradley en Rob Ferguson aan de wieg stonden van de zogenaamde Nashville Sound. De countrymuzieksoort die goed viel bij de fans van popmuziek. Hij was voornamelijk gitarist, maar speelde ook moeiteloos andere snaarinstrumenten en zong soms ook wel eens.

Suzy Bogguss (Aledo, 30 december 1956) is een Amerikaans zangeres. Ze begon haar loopbaan als rondtrekkend artiest en werd vervolgens aangenomen als zangeres in Dollywood. Nadat ze in 1987 een platencontract kreeg, brak ze door met countrymuziek. Na de eeuwwisseling maakte ze een overstap naar jazzmuziek.

Samen vormden ze een gelegenheidsduo voor het album Come Together – America Salutes the Beatles, waarop ze dit All My Loving van die groep op ten gehore brachten. De samenwerking resulteerde in een gezamelijke CD-opname, waar vreemd genoeg dit nummer vervolgens niet op stond.

All My Loving van Chet en Suzy heeft nooit in de Nederlandse Top 40 gestaan.

Schuiven naar boven