Billy Preston wordt in 1946 als William Everett Preston geboren in Houston, Texas en groeit op in Los Angeles.

Hij staat bekend als de vijfde Beatle, maar als sessiemuzikant heeft Billy Preston ook behoorlijk wat inbreng bij de Rolling Stones. Onder eigen naam is hij vooral in de jaren zeventig succesvol. Daarna breken de magere jaren aan. Nadat Preston in de jaren negentig een aantal maal negatief in het nieuws is gekomen, hervindt hij zichzelf en levert onder meer een gloedvolle bijdrage aan het herdenkingsconcert voor zijn goede vriend George Harrison.

Syreeta Wright (Pittsburgh, 3 augustus 1946 – Los Angeles, 5 juli 2004), ook wel Rita Wright (haar artiestennaam van 1967 tot 1971) en professioneel bekend als Syreeta, was een Amerikaanse soulzangeres en songschrijfster.

It will come in time is afkomstig van Prestons album Late at night. De single stond in 1979 negen weken in de Nederlandse Top 40 en bereikte een achtste plaats.

Schuiven naar boven