In juli 1984 nam Nigel Planer, die Neil speelde in de BBC sitcom The Young Ones, een coverversie van ‘Hole in my Shoe’ op. Het origineel was van de Britse band Traffic.

Nigel George Planer (City of Westminster, 22 februari 1953) is een Engels acteur. Planer was in 1980 voor het eerst op de Britse televisie te zien in een aflevering van de comedyserie How’s Your Father?. Hij was vanaf 1979 betrokken als schrijver bij de comedyserie Not the Nine O’Clock News.

Hij werd bekend met de rol van hippie Neil in de comedyserie The Young Ones, opgenomen in 1982 en 1984. Na deze serie speelde hij in enkele films en gastrollen in andere series. In 1987 werd hij herenigd met Rik Mayall en Adrian Edmondson door mee te spelen in de comedyserie Filthy Rich & Catflap.

In tegenstelling tot het origineel van Traffic stond deze versie van het nummer nooit in de Nederlandse Top 40.

Schuiven naar boven