Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


afbeeldingen_generen_m.b.v._kunstmatige_intelligentie

Afbeeldingen genereren m.b.v. kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie maakt het mogelijk om afbeeldingen te genereren die op mensen, dieren, landschappen of andere objecten lijken. Dit wordt gedaan door middel van machine learning-algoritmen die beelden analyseren en daar op basis patronen en structuren uit creëren. Het resultaat zijn realistische afbeeldingen die op originele beelden lijken, maar opgebouwd zijn uit stukjes en partijen die door de AI zijn geleerd.

Er zijn verschillende online platforms waar je gratis AI-gegenereerde afbeeldingen kunt vinden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

  • DALL-E: Een AI-systeem ontwikkeld door OpenAI dat afbeeldingen genereert op basis van beschrijvingen.
  • Generative Adversarial Networks (GANs): Deze AI-algoritmen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om afbeeldingen te genereren, waaronder het veranderen van de stijl of het toevoegen van elementen.
  • Deep Dream Generator: Een website die GANs gebruikt om afbeeldingen te genereren op basis van afbeeldingspatronen en structuren.
  • Artbreeder: Een website die gebruikmaakt van AI-technologie om afbeeldingen te creëren op basis van bestaande beelden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele manieren waarop AI afbeeldingen kan genereren. Door gratis online te experimenteren, kun je ontdekken wat AI voor jou kan betekenen en hoe het je creatieve werk kan verrijken.

Bekijk een willekeurige persoon die niet bestaat.

Bekijk een willekeurige kat die niet bestaat.

Een voorbeeld. De opdracht was: Een portret van een dame met een mobiele telefoon, in de stijl van Rembrandt. Zie ook Geslaagde en niet geslaagde kunstmatige intelligentie afbeeldingen

afbeeldingen_generen_m.b.v._kunstmatige_intelligentie.txt · Laatst gewijzigd: 2023/02/09 23:32 door admin2312