Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


maak_een_eng_verhaal_voor_kinderen_van_vijf_jaar

Maak een eng verhaal voor kinderen van vijf jaar

Opdracht

Maak een eng voorleesverhaal voor kinderen van 5 jaar dat voorgelezen kan worden voor het slapen gaan.

Chat GPT

Er was eens een klein huisje in het bos. In dat huisje woonde een klein meisje genaamd Lotte. Lotte was heel dapper en hield van avonturen. Maar soms was ze ook een beetje bang in het donker.

Op een nacht besloot Lotte om op onderzoek uit te gaan in het bos achter haar huisje. Ze pakte haar zaklamp en ging op weg. Het was een donkere nacht en het bos was vol met geluiden die Lotte nog nooit eerder had gehoord.

Ze liep langs een rivier en hoorde het geluid van kabbelend water. Toen hoorde ze iets anders. Het klonk als iemand die zachtjes floot. Lotte werd een beetje bang, maar ze besloot om verder te lopen.

Na een tijdje kwam ze bij een groot meer. Er stond een oude boot aan de kant van het meer. Lotte stapte in de boot en begon te roeien. Terwijl ze over het meer roeide, hoorde ze weer datzelfde fluitgeluid. Dit keer klonk het dichterbij.

Lotte keek om zich heen en zag een groene, glimmende ogen in het donker. Het was een grote, groene kikker! Lotte begon te lachen omdat ze zo opgelucht was. De kikker had gewoon gezongen in het donker.

Vanaf die dag was Lotte nooit meer bang in het donker. Want ze wist dat er veel mooie dingen te ontdekken waren in het bos, zelfs als het donker was.

maak_een_eng_verhaal_voor_kinderen_van_vijf_jaar.txt · Laatst gewijzigd: 2023/01/27 23:37 door admin2312